ANKARA / ALTINDAĞ - Ahiler Ortaokulu

Ağu

Ağu

06/07/2020 tarih 94 nolu  Okul – Aile Birliği kararı gereği sadece 5. Sınıflarda olmak şartı ile  okul kıyafetimiz  Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemince belirlenen Milli Eğitim Bakanlığı Logosunun sol göğsünde bulunduğu bayrağımızın rengi olan kırmızı lacoste, (LOGOYU OKUL AİLE BİRLİĞİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ) resmi kıyafet rengi olan lacivert pantolon,  lacivert fermuar ve kapişonlu hırka olarak belirlenmiştir. Her hangi bir mağaza veya firma ile anlaşmamız olmayıp renk olarak kolay bulunan renklerdir. Velilerimiz istediği yerden kıyafetleri temin edebilir.

Okulumuza yeni kayıt olacak 5. sınıf öğrencilerimiz ve 6. sınıf, 7. sınıf öğrencilerimiz için bu kıyafet zorunludur. 8. sınıflarımız isterlerse bu kıyafeti isterlerse eski okul kıyafetlerini kullanabilirler.